Стопкадър Нова Тв, vbox7.comЕксперт предупреди каква опасност дебне абитуриентите.Млади хора, не

...
Стопкадър Нова Тв, vbox7.comЕксперт предупреди каква опасност дебне абитуриентите.Млади хора, не
Коментари Харесай

Експерт за дрифта на абитуриенти: Разстоянието от веселбата до трагедията е много късо

Стопкадър Нова Тв, vbox7.com

Експерт предизвести каква опасност дебне зрелостниците.

„ Млади хора, не избивайте комплекси с такива прояви. Разстоянието от веселбата до нещастието е доста късо ”, прикани по Нова Тв Красимир Георгиев от Асоциация за подготовка на автомобилистите в България.

В четвъртък дрифтене по централен бул. подвигна на крайник полицията в Бургас. Оказа се, че зад кормилото са седнали зрелостници. Шофьорите са  трима 19-годишни възпитаници, които приключват гимназията по автотранспорт в Бургас. Момчетата решили да отпразнуват завършването на междинното си обучение по този метод. След намесата на полицията обаче празненството приключи с отнети книжки за 12 месеца и санкция в размер на 3000 лв..

Според Красимир Георгиев от фрагментите излиза наяве, че липсва лицето на страната, липсва и фамилното образование. По думите му липсва и обществото, което, вместо да недоволства против сходни прояви, избира да снима това „ незаконно шоу ” с телефона си, с което поддържа действието.

„ Можеше да пострадат други участници в придвижването, даже самите снимащи ”, безапелационен е специалистът. Според Георгиев „ Пътна полиция ” е можела с предварителна защита и надзор да предотврати сходни подиуми.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР